Wolfenstein: The Old Blood, disponibil pentru pre-load

Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The Old Blood a fost lansat pentru pre-load pentru PC şi va fi disponibil pe 3 mai pentru PlaySation4, iar în urmă cu câteva zile, Bethesda a făcut publice cerinţele pentru rularea jocului.

Pentru nivelul minim este necesar un CPU: Intel Core i5-2500 sau AMD FX-8320, memorie RAM de 4 GB, Placă Vide: Nvidia GeForce GTX 560 sau AMD Radeon 6870 cu 1 GB VRAM şi HDD de 38 GB. Sistemul recomandat necesită CPU> Intel Core i7 sau AMD FX-8350, memorie RAM de 8 GB, Placă video: Nvidia GeForce GTX 660 sau AMD Radeon R9 280 cu 3 GB VRAM şi HDD de 38GB.
Acțiunea are loc în 1946, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, când naziştii erau aproape de victorie. În prima parte a misiunii sale (Rudi Jager and the Den Of Wolves), personajul principal, B.J. Blazkowicz, este nevoit să pătrundă în castelul Wolfenstein şi să fure coordonatele bazei secrete ale generalului Deathshead. În cea de-a doua parte, The Dark Secrets of Helga Vin Schabbs, B.J. Balzakowicz ajunge în oraşul Wuflbrug, unde un arheolog nazist a dezgropat artefacte misterioase cu puteri supranaturale.
Nouă versiune a jocului va fi eliberată ca titlu de sine stătător, fără a necesita un exemplar New Order, acesta urmând să fie lansat oficial pentru regimul digital pe data de 5 mai 2015, la preţul de 19.99 de euro. În versiunea fizică, jocul va fi disponibil de pe dată de 15 mai pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

 

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.