Windows 10 pentru telefoanele Windows

Windows 10

Windows 10

Project Spartan va fi introdus pentru telefoanele Microsoft, împreună cu Windows 10. Preview-ul făcut pe telefoanele Windows aduce noi funcţii în gama acestora.
Aplicaţiile precum Messaging, Phone sau People sunt doar câteva dintre funcţiile care vor exista în noile producţii. Maps, recent îmbunătăţită prin integrarea Bing Maps şi Here Maps, va funcţiona ca un gps cu voice-guidance, iar aplicaţia nouă a celor de la Microsoft, Outlook Mail va oferi procesare de editare şi formatare a e-mailului.

Preview-ul va fi inclus pe telefoanele Windows, deşi nu va avea multe dintre funcţiile originale ale browserului de PC, fiind doar o mostră care ar trebui să ofere o experienţă nouă în contextul celui mai nou browser Windows.
Prima variantă de preview a fost lansată în luna februarie a anului curent, însă a fost limitat doar pentru câteva device-uri. Preview-ul actual cuprinde o listă numeroasă de telefoane, ce poate fi găsită pe blog-ul Windows (www.blogs.windows.com). Accesul la această oportunitate este oferit doar membrilor programului Windows Insider.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.