Windows 10 pentru telefoanele Windows

Windows 10

Windows 10

Project Spartan va fi introdus pentru telefoanele Microsoft, împreună cu Windows 10. Preview-ul făcut pe telefoanele Windows aduce noi funcţii în gama acestora.
Aplicaţiile precum Messaging, Phone sau People sunt doar câteva dintre funcţiile care vor exista în noile producţii. Maps, recent îmbunătăţită prin integrarea Bing Maps şi Here Maps, va funcţiona ca un gps cu voice-guidance, iar aplicaţia nouă a celor de la Microsoft, Outlook Mail va oferi procesare de editare şi formatare a e-mailului.

Preview-ul va fi inclus pe telefoanele Windows, deşi nu va avea multe dintre funcţiile originale ale browserului de PC, fiind doar o mostră care ar trebui să ofere o experienţă nouă în contextul celui mai nou browser Windows.
Prima variantă de preview a fost lansată în luna februarie a anului curent, însă a fost limitat doar pentru câteva device-uri. Preview-ul actual cuprinde o listă numeroasă de telefoane, ce poate fi găsită pe blog-ul Windows (www.blogs.windows.com). Accesul la această oportunitate este oferit doar membrilor programului Windows Insider.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.