Windows 10, oferit gratuit pentru utilizatorii de Windows 7 şi 8.1

Print screen notificare upgrade

Print screen notificare upgrade

Utilizatorii de Windows 7 sau 8.1 vor beneficia de un uprgrade gratuit la Windows 10, după 29 iulie, data oficială a lansării noului sistem de operare. Majoritatea utilizatorilor au fost deja înştiinţaţi şi notificaţi (printr-un notification window în home page) pentru a–şi rezerva o copie care va fi instalată în august, după lansarea oficială.
În orice alte variante sau circumstanţe de achiziţionare a noului SO, orice utilizator va trebui să plătească suma minimă de 109 dolari pentru varianta Home a Windows 10 OEM şi 150 de dolari pentru licenţa Windows 10 Professional. Există şi posibilitatea de a primi această versiune preinstalată pe orice laptop achiziţionat ulterior lansării, deşi poate fi cumpărat şi în format retail.
Deşi nu sunt informaţii 100% lansate de către purtătorii de cuvânt ai gigantului software, cei de la Newegg deja au introdus pe site-ul lor o variantă a noului Windows pentru achiziţionare, ulterior retrăgându-şi postările, din cauza neconcordanței cu sursele companiei.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.