Windows 10, oferit gratuit pentru utilizatorii de Windows 7 şi 8.1

Print screen notificare upgrade

Print screen notificare upgrade

Utilizatorii de Windows 7 sau 8.1 vor beneficia de un uprgrade gratuit la Windows 10, după 29 iulie, data oficială a lansării noului sistem de operare. Majoritatea utilizatorilor au fost deja înştiinţaţi şi notificaţi (printr-un notification window în home page) pentru a–şi rezerva o copie care va fi instalată în august, după lansarea oficială.
În orice alte variante sau circumstanţe de achiziţionare a noului SO, orice utilizator va trebui să plătească suma minimă de 109 dolari pentru varianta Home a Windows 10 OEM şi 150 de dolari pentru licenţa Windows 10 Professional. Există şi posibilitatea de a primi această versiune preinstalată pe orice laptop achiziţionat ulterior lansării, deşi poate fi cumpărat şi în format retail.
Deşi nu sunt informaţii 100% lansate de către purtătorii de cuvânt ai gigantului software, cei de la Newegg deja au introdus pe site-ul lor o variantă a noului Windows pentru achiziţionare, ulterior retrăgându-şi postările, din cauza neconcordanței cu sursele companiei.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

 

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.