Vor fi reintroduse trenurile de pe ruta Târgu Neamț-Pașcani

Tren

Tren

Tinerii din orașul Târgu Neamț au întocmit o petiție de reintroducere a trenurilor regionale pe ruta Târgu Neamț-Pașcani.

În urma unor nereguli descoperite la garniturile de tren, operatorul companiei Regiotrans și-a pierdut licența, din această cauză suspendându-se trenurile de pe ruta Târgu Neamț-Pașcani. Având nevoie de un mijloc de transport mai puțin costisitor, studenții din orășelul de munte au întocmit o petiție pentru repunerea în circulație a trenurilor pe această rută. Petiția a fost semnată atât de tineri, cât și de ceilalți locuitori care făceau naveta la Pașcani. Aceasta a fost trimisă la Ministerul Transporturilor pentru aprobare.

„Eu sunt sigur că în cel mai scurt timp se vor găsi soluții de către reprezentanții Ministerului Transporturilor pentru a se repune în trafic linia Târgu Neamț-Pașcani”, a declarat Vasilică Harpa, primarul orașului pentru ziarul Evenimentul.

Costel Coman a fost un om de afaceri care se ocupa de compania Regiotrans, care este cea mai mare companie feroviară din țară. În urma unei anchete, acesta a fost găsit vinovat și s-a sinucis la sfârșitul lunii februarie.

Elena Mormeci

elena.mormeci@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.