Vlad Grigorescu, live show la Iași

Vlad Grigorescu

Vlad Grigorescu

Vlad Grigorescu, unul dintre cei mai buni entertaineri din România vine sâmbătă, 21 martie, începând cu ora 21:00, la Bază, în Iași, pentru a oferi un spectacol plin de amuzament.

Finalistul de la „Românii au talent” a ridicat o sală întreagă în picioare după ce a reușit să uimească cu ajutorul numărului său de magie.

„Când eram mic, tata mi-a arătat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Știa și el un truc și voia să mă țină ocupat. M-a ținut ocupat toată viața. Am studiat tot ce am prins despre această artă, am învățat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopți citind despre magie. Pentru mine, magia înseamnă mai mult decât trucuri. La fel muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o formă de artă prin care se pot transmite mesaje și emoții. Magicianul nu trebuie să fie cel care vine pe scenă cu aroganță pentru că a învățat câteva trucuri, ci trebuie să fie cel care deschide un drum nou pentru spectator. Un drum nou, la sfârșitul căruia spectatorul să fie mai „bogat”. Până la urmă…poate că tata este magician”, a scris acesta pe site-ul său.

Prețul unui bilet este de 20 de lei. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0332408146 (după ora 15).

 

Ingrid Bejan

ingrid.bejan@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.