VivaFM, un radio despre ieșeni, pentru ieșeni

Echipa Viva FM

Echipa Viva FM

Zâmbete, speranță, emoție sunt cuvintele care descriu cel mai bine atmosfera instalată luni dimineață în studioul Viva FM. Deschiderea acestui nou post de radio local a avut loc în prezența unor oameni deosebiți, dedicați întru totul profesiei, care ne-au împărtășit din experiența lor jurnalistică și care ne-au vorbit despre planurile mărețe pe care doresc să le realizeze. Printre aceștia s-a numărat și cunoscutul actor Teodor Corban, „vocea” Viva FM: „Sunt onorat să fiu cooptat în acest proiect îndrăzneț și frumos. Am îmbrățișat Viva FM pentru că am văzut că există mult entuziasm, multă energie, multă bucurie și este un aer fresh în jurul meu”. De asemenea, Ciprian Crețu, managerul Viva FM Iași, a precizat că dorește ca acest radio să fie un participant activ în comunitatea locală care va oferi, fără doar și poate, o alternativă de informare corectă, echilibrată și imparțială.

Radioul care învață ascultătorii „să-și trăiască muzica” reunește voci sonore ale Iașului. De luni până vineri, începând cu ora 7.00, vă dau întâlnire în matinalul „Dimineți animate” Alina Cojocaru și Andrei Giurgia, care își propun să îmbine conținutul editorial local cu cel regional. Programul continuă cu emisiunea Viva Café, prezentată de Andreea Ignat și Radu Căciulă, emisiune în cadrul căreia sunt dezbătute cele mai importante informații pe plan regional. De la ora 13.00, Sorin Cimbru vă aduce Viva Trafic, iar de la ora 17.00, Corina Gologoț prezintă emisiunea Viva Flash, în care sunt relatate evenimentele culturale din comunitate. De asemenea, vor avea loc emisiuni săptămânale, precum și un program de weekend. Toate acestea vor fi însoțite în permanență de muzica bună care va răsuna în radiouri pe 105 FM. Viva FM se încadrează în categoria posturilor de radio Hot AC (Adult Contemporary), reprezentând o noutate pentru piața radio din Iași.

Radio Viva FM, lansat pe 30 martie 2011, se regăsește și pe frecvențele 93,7 FM la Suceava, 97,8 FM la Fălticeni, 90,1 FM la Rădăuți și 106,3 FM la Botoșani.

Letiția GHEORGHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.