Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară oferă premii în euro pentru studenții specializați în nutriție

Facultatea de Zootehnie din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) organizează cea de-a V-a ediție a Concursului Național de Nutriție Animală. Acesta se va desfășura mâine, 26 aprilie, începând cu ora 10.00, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu”.

La ediția din 2018, s-au înscris peste 200 de studenți de la Universitățile de Agricultură din România, precum și de la Universitățile de Agricultură din Chișinău, Republica Moldova, din Odessa și din Cernăuți, Ucraina.

Premiile acestei ediții vor fi susținute financia, astfel: Premiul I: 1.500 €, Premiul II: 1.000 €, Premiul III: 700 €. Se vor acorda și mențiuni (I, II si III), de asemenea remunerate în bani sau în materiale promoționale.

Din rândul câștigătorilor, vor fi selectați cei care vor lucra în rețeaua de producere a nutrețurilor combinate ca nutriționiști în ferme/complexe,  lucrători în rețeaua de desfacere a nutrețurilor combinate și a aditivilor furajeri și totodată, se speră ca în viitor, studenții premianți să primească un atestat de expert în nutriție animală.

Este una dintre cele mai importante competiții din România, specializată pe teme de nutriție și alimentație a animalelor de fermă, fiind destinată studenților de la facultățile de Zootehnie și Medicină Veterinară din țară și din străinătate.

Alexandra ATĂNĂSOAI

Leave a Reply

Your email address will not be published.