Un pas spre dezvoltarea urbană a Iașiului

Marius Bodea

Marius Bodea

O nouă conferință de presă susținută de Marius Bodea, candidatul din partea PNL la Primăria orașului Iași, a avut loc luni, 4 aprilie, începând cu ora 12.00, la sediul PNL. Aceasta a situat în centru adoptarea unui plan de mobilitate urbană durabilă care reprezintă unul dintre fundamentele pe care se așază dezvoltarea ulterioară a Iașiului.

“Nevoile oamenilor sunt prioritare în fața nevoilor mașinilor, astfel încât trebuie schimbat modelul de planificare urbană utilizat până acum, cu unul modern, european, în așa fel încât Iașul să nu mai ocupe locul II privind poluarea la nivel național. Vectorii actuali de trafic sunt alții. De aceea, dorim să renunțăm la a mai dezvolta Iașul pe schema modelului comunist”, a precizat Marius Bodea.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 11 aprilie, se va organiza în zona Casei Pogor un eveniment dedicat celor pasionați de bicicletă. Întâlnirea va avea loc de la ora 16.00, scopul acesteia constând în necesitatea utilizării bicicletei ca mijloc de transport eficient.

Letiția Gheorghiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.