Un meci cât un campionat

CSMS Iasi - Steaua

CSMS Iasi – Steaua

CSMS Iași va disputa astăzi ultimul meci al acestui sezon de Liga 1. Ieșenii lupă pentru a păstra poziția a 10-a în clasament, în timp ce Steaua este în fața celui mai important meci din acest sezon. O eventuală victorie a roș-albaștrilor le-ar asigura al 3-lea titlu consecutiv și șansa de a realiza tripla în acest an. Gruparea antrenată de Nicolo Napoli dorește să spele rușinea din ultimile două etape, când au încasat 8 goluri de la CFR Cluj și Pandurii Târgu Jiu. Meciul de pe stadionul Emil Alexandrescu se va disputa cu casa închisă, astăzi la ora 10:00 fiind puse în vânzare ultimele 300 de bilete din totalul de 10.000 rezervate gazdelor. Moldovenii au o primă specială pentru victorie, Florin Prunea, un dinamovist convins, dorindu-și să încurce Steaua în lupta pentru titlu.

„Este un meci al onoarei, al demintății și un meci al orgoliilor. Am pierdut două partide cu Steaua în acest an, una în minutul 96 pe Ghencea, una în Cupă în minutul 90. Băieții au o primă care nu cred că a mai fost în istoria clubului vreodată”, a declarat Florin Prunea la DigiSport.

CSMS Iași a reușit să facă un retur incredibil sub conducerea lui Nicolo Napoli și să își asigure salvarea de la retrogradare cu trei etape înaintea finalului de campionat, pe când Steaua a pierdut avansul considerabil pe care l-au avut la pauza competițională, reușind să recapete poziția de lider în penultima etapă.

Cristian Hitruc

c.hitruc@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.