Twitter a pierdut 4 milioane de utilizatori din cauza Apple

Twitter

Twitter

 

„Twitter a pierdut patru milioane de utilizatori trimestrul trecut din cauza lansării de către Apple a iOS 8″, au declarat directorii Twitter joia trecută.

„Trei milioane de utilizatori au fost pierduţi datorită unei modificări în funcţia Shared Links din browserul mobil Safari, care afişează link-uri de la followerii Twitter ai persoanelor, iar un alt milion îl reprezintă utilizatorii personali ai Twitter (twitter-owned)”, a declarat CEO-ul Anthony Noto.

„Cei un milion e utilizatori pe care i-au pierdut nu îşi mai puteau accesa conturile datorită unei probleme de criptare legate de integrarea Twitter cu iOS”, a declarat CEO-ul Dick Costolo  pentru Business Insider.

Deşi pierderea a patru milioane de utilizatori este un număr foarte mare pentru Twitter, care la sfârşitul ultimului trimestru a avut cu 20% mai mulţi utilizatori decât în anul 2013, ei luptă în continuare pentru a-şi menţine creşterea istorică.
De asemenea, Dick Costolo i-a asigurat pe ziarişti că Twitter „are o relaţie minunată cu Apple”, această problemă fiind datorată doar unui „bug neprevăzut la iOS 8 care se referă la integrarea Twitter cu OS”.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.