Twitter a pierdut 4 milioane de utilizatori din cauza Apple

Twitter

Twitter

 

„Twitter a pierdut patru milioane de utilizatori trimestrul trecut din cauza lansării de către Apple a iOS 8″, au declarat directorii Twitter joia trecută.

„Trei milioane de utilizatori au fost pierduţi datorită unei modificări în funcţia Shared Links din browserul mobil Safari, care afişează link-uri de la followerii Twitter ai persoanelor, iar un alt milion îl reprezintă utilizatorii personali ai Twitter (twitter-owned)”, a declarat CEO-ul Anthony Noto.

„Cei un milion e utilizatori pe care i-au pierdut nu îşi mai puteau accesa conturile datorită unei probleme de criptare legate de integrarea Twitter cu iOS”, a declarat CEO-ul Dick Costolo  pentru Business Insider.

Deşi pierderea a patru milioane de utilizatori este un număr foarte mare pentru Twitter, care la sfârşitul ultimului trimestru a avut cu 20% mai mulţi utilizatori decât în anul 2013, ei luptă în continuare pentru a-şi menţine creşterea istorică.
De asemenea, Dick Costolo i-a asigurat pe ziarişti că Twitter „are o relaţie minunată cu Apple”, această problemă fiind datorată doar unui „bug neprevăzut la iOS 8 care se referă la integrarea Twitter cu OS”.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.