Ţurţureii, tema de anul acesta a proiecţiilor 3D de la Palatul Culturii

Proiecție Palatul Culturii

Proiecție Palatul Culturii

Începând cu data de 5 decembrie, Palatul Culturii va fi decorat în fiecare seară cu animaţii video de Crăciun. Este al treilea an consecutiv în care ieșenii vor avea parte de proiecţiile 3D de Crăciun. Dacă anul trecut tema proiecţiei a fost „Visul unei nopţi de iarnă”, anul acesta ne va fi prezentată tema „Ţurţureii”. Personajele de anul acesta, ţurţureii, provenite din fulgi de zăpadă, se pregătesc de Crăciun şi de venirea Moşului, punând în scenă toate şotiile învăţate în decursul anului.
Anul acesta publicul va fi uimit datorită tehnicii de video mapping şi de echipamentul de ultimă generaţie folosit: patru proiectoare HD 3D şi sistem de sunet surround. Proiecţia 3D de Crăciun oferită de Palas este una dintre cele mai mari din ţară, deoarece se derulează pe o suprafață deosebită a Palatului Culturii, de 108 metri lăţime şi 25 metri inălțime.
Proiecţia video 3D va rula pe faţada Palatului Culturii zilnic, în perioada 5 decembrie 2015-5 iannuarie 2016, la începutul fiecărei ore în intervalul 17.00-22.00

Paula Misiuc

paula.misiuc@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.