Turneul de fotbal al lui Neymar vine la Iaşi

Au început înscrierile pentru turneul de fotbal organizat de RedBull și fotbalistul Barcelonei, Neymar Jr. Turneul global de fotbal 5 la 5, Neymar Jr’s Five, revine în România, cu 7 etape locale de calificare: Bucureşti (1 aprilie), Craiova (8 aprilie), Timişoara (22 aprilie), Tîrgu Mureş (29 aprilie), Cluj-Napoca (6 mai), Iaşi (13 mai) şi Constanţa (27 mai). O a opta etapă va avea loc la Chișinău, pe 20 mai.

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal 5 vs 5, în care, de fiecare dată când o echipă marchează, adversarii trebuie să renunțe la un jucător. O partidă durează 10 minute sau până când o echipă rămâne fără jucători.

Anul trecut, competiția a adunat peste 65.000 de participanți din 47 de țări, printre care și România. În Brazilia am fost reprezentați de echipa Hau că Bau din Târgu-Mureș, finala fiind disputată la Instituto Projeto Neymar Jr. din Praia Grande.

În 2017, Neymar Jr’s Five revine în forţă: cu mai multe ţări participante, 53 la număr, şi cu o schimbare în regulament care va permite şi mai multor jucători să participe. Turneul este deschis echipelor formate din cinci, șase sau șapte jucători, inclusiv rezerve, cu vârsta între 16 și 25 de ani. Noutatea din acest an este faptul că doi dintre componenţii echipei pot depăși vârsta de 25 de ani.

Etapa locală de la Iași va avea loc pe 13 mai, de la ora 10:00, la Hotel Sport Iași, de pe strada Sfântul Lazăr 76. În acest moment, la Iași s-au înscris 10 echipe. Înscrierile se pot face AICI

Finala națională va avea loc la București, pe 10 iunie, unde se vor întâlni câștigătoarele fazelor locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.