Trupa Karma va concerta duminică la Ateneul Tătărași

Trupa Karma

Trupa Karma

Duminică, 17 aprilie, începând cu ora 19.00, membrii trupei Karma vor susține un concert de muzică rock în Sala Mare de Spectacol a Ateneului Tătărași, având-o ca invitată specială pe soprana Angelica Solomon. Aceasta se află la a doua colaborare cu trupa și promite un spectacol de neuitat, în care accentele rock se îmbină cu bercanto.

„Lucrăm mult la piese. La vară vrem să înregistrăm câteva piese pentru a putea fi ascultate la radio. În ceea ce privește spectacolul de duminică, ne-am bucura să știm că ieșenii încă iubesc rock-ul și că vor veni în număr cât mai mare. Rock-ul este un gen muzical care se ascultă, dar se vinde greu”, a declarat Cosmin Marcovici, liderul trupei.

Concertul va dura o oră jumătate. Prețul unui bilet este de 15 lei, pensionarii, elevii și studenții beneficiind de o reducere de 5 lei.

Fondată în 1989, trupa Karma a activat timp de trei ani sub numele de Roșu și Negru. A concertat la Zilele Iașului, la diferite festivaluri și sărbători, precum și în deschiderea unor artiști consacrați.

Letiția GHEORGHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.