Trenurile Soarelui circulă din nou

CFR

CFR

Din 12 iunie a început programul estival de transport „Trenurile Soarelui 2015″, care se va încheia pe 15 septembrie. Pasagerii au parte de peste 45 de trenuri, acestea asigurând transportul din toată țara către stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării.
Toate trenurile InterRegio sunt dotate cu prize pentru încărcarea laptop -urilor, tabletelor sau a telefoanelor mobile și cu instalații de climatizare. De asemenea, călătorii pot lua cu ei și bicicletele în trenurile IR 1985, IR 1582, IR 1587, IR 1588, plătind 10 lei în plus.
Pasagerii au la dispoziție tarife reduse, biletele fiind la un preț accesibil pentru toată lumea. S-au realizat reduceri de 10% pentru biletele de dus-întors, 25% pentru cei ce vor lua biletul cu 21 de zile înainte. Mini- grupurile de 2-5 persoane vor primi reducere de până la 25 %, iar la cumpărarea online a biletului – 30%.
Persoanele cu dizabilități motorii se pot deplasa mai ușor cu trenul spre și dinspre litoral. Acestea au sprijin din partea companiei CFR Călători prin servicii gratuite de asistență complexă. Sunt nevoite să completeze cu 48 de ore înainte de plecare doar un formular care se găsește online și în marile gări. Mai multe detalii pentru aceste servicii se pot găsi pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea servicii. Biletele pot fi achiziționate online, de la automatele din gări, de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj. CFR Călători oferă și serivicii de „rezervare telefonică” a locurilor la numărul 0232 202 777.

Paula Misiuc

paula.misiuc@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.