Trei indivizi au fost prinși după ce au agresat patru bătrâni

Infractori

Infractori

Trei tineri din județul Suceava au fost prinși de către autorități după ce au tâlhărit mai mulți bătrâni și au furat bunuri din locuințele acestora.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani, au fost acuzați că ar fi bătut și apoi tâlhărit patru bătrâni din Dumbrăveni și Siminicea, în perioada 16-20 ianuarie. În urma acestor incidente și după mai multe percheziții la domiciliu, polițiștii au reușit să-i prindă pe cei trei agresori care au fost prezentați judecătoriei Suceava cu propunerea de arestare preventivă. Tiberiu Nechifor, de 19 ani, Marian Podaru, de 22 de ani și Cristian Faraon, de 33 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

Un bătrân de 78 de ani din Dumbrăveni a fost tâlhărit pe data de 16 ianuarie, in jurul orei 19:30, când Tiberiu Nechifor și Marian Podaru, îndrumați de Cristian Faraon, au intrat în casă și au furat 5 lei și un telefon mobil. Bătrânul a povestit autorităților că a ieșit afară pentru că a auzit zgomote. Atunci doi bărbați s-au napustit asupra sa și l-au lovit cu pumnii și picioarele.

În noaptea de 16 spre 17 ianuarie, în jurul orei 01:00, un alt bătrân din Dumbrăveni, în vârstă de 75 de ani, a fost victima tâlharilor. După ce au intrat în casă, cei trei i-au tras bătrânului o haină pe cap și au început să îl lovească cu o tigaie, dar și cu pumnii și picioarele, după care i-au furat telefonul mobil și suma de 700 de lei.

Acțiunea tinerilor, însă, nu s-a oprit aici. O altă bătrînă din Dumbrăveni în vârstă de 70 de ani a fost agresată în seara zilei de 16 ianuarie, in jurul orei 21:30. Aceasta povestește că a ieșit din casă atunci când a auzit zgomote pe acoperiș. În acel moment, doi indivizi cu cagule au lovit-o cu pumnii. Cu toate că femeia a căzut, agresorii au continuat să o lovească fără nici un motiv. Imediat a ieșit și soțul acesteia care a încercat să pună capăt brutalității celor trei, dar și acesta a trebuit să se refugieze din calea agresorilor deoarece aceștia au început să arunce cu pietre în direcția sa. Tinerii au plecat din curte cu un ciocan în valoare de 10 de lei.

Ultima tâlhărie comisă este și cea mai gravă. O bătrână din Siminicea, în vârstă de 82 de ani, a ajuns plină de sânge la spital deoarece a fost lovită cu pumnii și picioarele de către doi indivizi care aveau fețele acoperite cu cagule. Cei doi au reușit să fure suma de 50 de lei și un telefon mobil, după ce au legat victima cu un batic la gură și au dus-o în bucătăria de vară a locuinței, amenințând-o cu moartea dacă nu le dă bunurile materiale.

Ingrid Bejan

Leave a Reply

Your email address will not be published.