Transporturile aeriene, mai ieftine de Dragobete

TAROM

TAROM

Compania aeriană TAROM a lansat o ofertă de Dragobete. Cuplurile, dar și ceilalți pasageri vor avea ocazia să-și achiziționeze bilete dus-întors în una dintre destinațiile operate de companie, prețurile începând de la 99 de euro.

Oferta a fost lansată în data de 11 februarie 2015 și este valabilă pentru plecările efectuate în perioada 19-26 februarie 2015. Prețul biletului include mese calde şi băuturi la bord, transportul gratuit al bagajelor și check-in gratuit.

“Marcă românească, cu tradiţie, TAROM vă invită de Dragobete să călătoriţi cu bilete începând de la 99*euro/ pentru o călătorie dus-întors cu toate taxele incluse. Oferta este valabilă pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, între România şi orice destinaţie externă. Sărbătoarea românească a iubirii, Dragobetele, este un bun prilej de a transmite aprecierea noastră tuturor celor care aleg compania TAROM ca partener de călătorie“, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

De asemenea, Compania Tarom își va anunța noutățile pentru orarul de vară, programul de operare având 43 de rute proprii.

Elena Mormeci

elena.mormeci@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.