Studenții de la Mecanică organizează competiția Expo&Burn

Liga studenților de la Facultatea de Mecanică a Universității Tehnice „Gh. Asachi”, Iași (TUIAȘI), organizează competiția auto ”Expo&Burn2k17”. Evenimentul va avea loc în perioada 29-30 aprilie, pe Aeroportul Internațional din Iași.

Concursul presupune trei mari categorii. Prima categorie se intitulează „Drift”, la care vor participa cei mai importanți drifteri profesioniști din țară. A doua probă se numește „Expo” ce constă în modificarea unor mașini a amatorilor de tunning. Ultima secțiune a competiției se numește „Îndemânare”. Această probă oferă șansa tuturor șoferilor prezenți să participe la un concurs unde vor fi nevoiți să treacă peste niște obstacole. Participanții vor fi împărțiți pe grupe în funcție de motorizare și combustibil.

„Ne dorim să ducem proiectul la un alt nivel și să facem un spectacol auto de calitate. În calitate de organizatori, ne dorim ca toți cei prezenți la evenimentul nostru să aibă o experiență plăcută și să ne bucurăm împreună de sportul care ne unește la astfel de proiecte. Pentru că în spatele „Expo&Burn 2k17” stă o ligă studențească fără putere financiară, suntem recunoscători tuturor sponsorilor care ne-au ajutat să ducem mai departe tradiția drift-ului în Iași.”, au declarat Alexandru Ababei și David Sebastian, organizatorii concursului.

Evenimentul este la cea de a noua ediție. La cea de a opta ediție, competiția a reușit să atragă 18 000 de oameni.

 

Adelina – Elena FLOREAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.