Stockholm outfit

Stockholm Fashion

Stockholm Fashion

A trecut ceva timp de când moda nu ne-a mai legat, dar vin cu informații proaspete, scoase chiar din imaginația creatorilor. Am ales să vă dezvălui micile secrete din outfit-ul Stockholm street style! Da, este vorba de acea modă admirată aproape în mod obsesiv de câțiva ani, atunci când fashionistele au descoperit stilul curat, chic și avangardist al nordicilor. Stockholm, un oraș în care interesul pentru design și artă contemporană este imens, nici nu e de mirare că preocuparea pentru stilul personal este atât de avansată.

Este de ajuns cu look-urile extravagante, cu acele piese „statement” și modalități creative pentru remarcare. Eu zic să abordăm stilul frumoaselor suedeze: o pereche de blugi, o maletă și o jachetă. La ordinea zilei în acest outfit intră blugii tip boyfriend sau mom, cei negri slim, pantalonii culottes și cei bărbătești. Nu mai spun de acea salopetă ușoară, de mătase, purtată cu accesorii colorate sau acei papuci ce reprezintă uniformele tale de „vreme bună”.

Am auzit de curând, fete vorbind despre stilul „the scandchic”- din scandinavia și am aflat că este un concept care preocupă pe multe dintre ele. Aici intră îmbrăcatul frumos, elegant, dar fără a renunța la estetica minimalistă a acestui spațiu. Ce spuneți despre pantalonii evazați atât în variantele cu imprimeuri, cât și în culori uni! Blazerul și cămașa albă, alături de o pereche de tocuri, să completăm lista.

Mădălina MICU

Leave a Reply

Your email address will not be published.