Șoferi depistați la volan după ce au consumat băuturi alcoolice

Etilotest

Etilotest

Doi șoferi au fost depistați la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, sâmbătă, 9 aprilie a.c. și duminică, 10 aprilie a.c., în localitatea Vânători, jud Iași și pe b-dul Primăverii.

„În seara zilei de 9 aprilie a.c., T. Iulian, de 66 ani, din com. Popricani a fost depistat pe DN24C, în localitatea Vânători, jud. Iaşi, conducând un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Duminică, în jurul orelor 23:00, V. Adrian, de 37 de ani, din com. Miroslava a fost oprit în trafic, pe b-dul Primăverii, întrucât în timp ce circula cu un autoturism dinspre Piaţa Nicolina către Bld Tudor Vladimirescu nu a respectat culoarea roşu a semafoarelor electrice aflate în funcţiune. Șoferul prezenta halenă alcoolică, a refuzat să efectueze testul cu aparatul etilotest”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvând al IPJ Iași.

Aceștia au fost conduși la spital unde li s-au luat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele situații au fost întocmite dosare penale.

Adelina ASMARANDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.