Simularea concursului de admitere la UMF

Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”(UMF) din Iași organizează sâmbătă, 11 martie, a.c, Simularea Concursului de Admitere. Aceasta va avea loc la toate cele șapte facultăți din cadrul universității: Medicină, Medicină Dentară, Bioinginerie Medicală, Asistență Medicală Generală, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară, Balneo-fiziokinetoterapie și Recuperare. Candidații trebuie să plătească o taxă de înscriere în valoare de 40 de lei/simulare. Aceasta se plătește doar prin transfer bancar în contul Societății Studenților Mediciniști (SSM) din Iași. Aceștia vor completa un formular de înscriere atașând dovada plății. Pe data de nouă martie vor putea verifica în ce săli au fost repartizați.

„Pe mine m-au ajutat foarte mult aceste simulări. M-am obișnuit cu atmosfera și am reușit să îmi înving emoțiile. Pe lângă aceste lucruri nota pe care o iei îți arată dacă ești destul de pregătit. Simularea se va desfășura în aceiași parametrii cu examenul în sine. Singura diferență o fac studenții care supraveghează, dar la admitere bineînțeles că vor supraveghea profesorii”, a declarat Mădălina Pavel, membru în comisia de supraveghere.

Viitorii studenți nu vor putea opta pentru simularea examenului la mai multe facultăți deoarece toate au loc în aceiași zi și la aceiași oră. Accesul în sala de concurs se face cu buletinul și chitanța originală primită de la bancă, ștampilată și semnată de către casier. Cei care au chitanța xeroxată sau nu pot face dovada plății nu vor avea acces în sală.

Alisa Georgiana Porcaru

Leave a Reply

Your email address will not be published.