Simpozion la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi

Universitatea "Gheorghe Asachi" din Iași

Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iași

Astăzi, 23 aprilie 2016, la ora 10.00, a început la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului de la Universitatea Tehnică (UTI) „Gheorghe Asachi” din Iaşi Simpozionului „High School Science Projects”, cel mai important eveniment de profil dedicat mediului preuniversitar din zona Moldovei.

„Dacă la ediţiile anterioare participanţii s-au putut delecta cu prezentări de modă inedite sau cu produse artizanale realizate de elevi, la ediţia a V-a, organizatorii pun la dispoziţia celor prezenţi noi puncte de atracţie. În finalul manifestării, înainte de festivitatea de premiere, vor avea loc o şedinţa foto şi o tombolă la care participanţii la simpozion vor câştiga diverse premii, oferite de Facultatea de Inginerie Chimica şi Protecţia Mediului, asociaţia absolvenţilor facultăţii şi de sponsorii şi partenerii manifestării”, au declarat reprezentanţii facultăţii iniţiatoare pentru bzi.ro.

În acest an au participat peste o sută de elevi şi 50 de cadre didactice de la 33 de unităţi de învăţământ din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea şi Sălaj.

Sursă: bzi.ro

Alexandra NEAGU

Leave a Reply

Your email address will not be published.