Ședință de Consiliu Local a municipiului Pașcani. ApaVital datoare cu circa 2.100.000 de lei

Ședință CL

Ședință CL

Primarul Dumitru Pantazi a convocat consilierii locali pe data de 25 februarie, pentru a vota patru proiecte de hotărâre în ceea ce privește deblocarea situației de la operatorul local de apa și canalizare Pașcani, Prest Serv Apa (PSA).

Este vorba despre un proiect ce aparține de proiectul PIDU – „Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în zona de acțiune a municipiului Pașcani prin achiziționarea de echipamente specifice și amenajarea unui centru de supraveghere”. Acest proiect face referire la organizarea rețelei școlare de învățământ preuniversitar de stat; aprobarea listei de priorități pentru locuințele sociale ANL din municipiu și aprobarea prețurilor pentru serviciile publice de epurare a apelor uzate prestate de PSA Pașcani.

Ședința de Consiliu Local Municipal s-a axat pe ultimul proiect, legat de serviciile de epurare.

În urma aprobării acestui proiect, ApaVital ar trebui să plătească pe partea de epurare o sumă de aproximativ 2.100.000 de lei noi (21.000.000.000 de lei vechi). Conducerea operatorului ieșean care a intrat pe raza municipiului este conștientă de suma ce urmează a fi facturată și potrivit celor de la PSA Pașcani, aceștia încearcă să o diminueze prin diferite artificii financiare.

Larisa Lazăr

larisa.lazar@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.