Se schimbă liderul din play-out! CSMS în pole-position

CSMS Iași

CSMS Iași

Așteptată cu mare interes de întreaga suflare fotbalistică ieșeană, partida dintre CSMS Iași și Concordia Chiajna s-a încheiat indecis, cu scorul de 1-1. Rezultatul obținut duce echipa moldavă pe primul loc în play-out, cu 23 de puncte, un punct peste CSU Craiova.

Echipa gazdă a deschis scorul prin nigerianul Obodo, care a înscris în urma unui penalty controversat obținut în minutul 14, după un fault al lui Frăsinescu. Ieșenii au egalat patru minute mai târziu, prin Andrei Cristea.
De amintit este faptul că, la faza penalty-ului, Cosmin Frăsinescu a primit direct cartonașul roșu, fiind indisponibil pentru următoarele două etape.

La finalul meciului, antrenorul Iașiului, Nicolo Napoli a acuzat arbitrajul, spunând că faultul de la faza primului gol a fost făcut în afara careului. „E un punct bun pentru noi. Am jucat bine după faza penalty-ului, am avut ocazii în repriza a doua.”, a mai declarat antrenorul italian, pentru Digisport.
Etapa viitoare, CSMS Iași o va întâlni, in Dealul Copoului, pe CSU Craiova, in ceea ce se dovedește a fi derby-ul play-out-ului.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.