Școala de bune maniere literare, un prilej de aprofundare

Muzeul Literaturii Române din Iași

Muzeul Literaturii Române din Iași

Anul 2015 vine cu cea de-a III-a ediție a Școlii de bune maniere literare, care pune la dispoziție cursuri de poezie, proză, text dramatic, povești, scenariu de film. Înscrierile se pot face la Muzeul Literaturii Române din Iași până la data de 15 aprilie.

Taxa pentru fiecare dintre cele cinci cursuri este de 250 lei pentru angajați și 150 lei pentru elevi sau studenți. În cazul în care doriți să vă înscrieți, dar bugetul nu vă permite să achitați taxa, organizatorii oferă un loc gratuit celui care posedă un portofoliu cu lucrări personale gata să impresioneze titularul cursului. De asemenea, participanții înscriși la mai multe cursuri, dar și cei de la edițiile anterioare beneficiază de o reducere de 25%.
Pentru înscrieri, candidații trebuie să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail scrierecreativalamuzeu@yahoo.com sau la sediul Muzeului Literaturii Române, de pe strada Vasile Pogor, nr. 4, specificând, totodată, și secția dorită. Candidații care vor să primească unul dintre locurile gratuite trebuie să atașeze și o creație proprie.
Îndrumătorii fiecărei secții sunt: Emil Brumaru – „Poezie”, Lucian Dan Teodorovici – „Proză”, Oltița Cîntec – „Text dramatic”, Carmelia Leonte – „Povești”, Ioan Antoci – „Scenariu de film”.

Ingrid Bejan
ingrid.bejan@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.