Schimb de experiență la Consiliul Județean Iași

Consiliul județean Iași

Sursa: adevarul.ro

Luni, 28 martie 2016, a avut loc la Consiliul Județean Iași  un atelier de lucru sub forma unui schimb de experiență între reprezentanții Consiliului Raional Ialoveni și președintele interimar al Consiliului Județean Iași. În cadrul vizitei, au fost reiterate palierele de colaborare dintre cele două unități administrative teritoriale din România și Republica Moldova.

„Consiliul Județean Iași este un partener de încredere al administrațiilor din Republica Moldova. Discuția de astăzi a vizat posibilitățile de colaborare pe proiecte administrative între autoritățile locale de pe cele două maluri ale Prutului. Sper că experiența noastră administrativă să fie utilă colegilor noștri din Ialoveni, fiind deschiși, totodată, în a desfășura noi parteneriate” a declarat Victorel Lupu, președintele interimar al Consiliului Județean Iași, conform site-ului instituției (icc.ro).

Având în vedere protocolul de colaborare dintre Raionul Ialoveni și Județul Iasi, încheiat în data de 9 august 2012, administrația raionului, prin președintele Anatolie Dimitriu, a solicitat Consiliului Județean Iași organizarea, în capitala Moldovei, a unui astfel de atelier pentru președinții și secretarii comisiilor consultative – de specialitate (12 consilieri) din cadrul Consiliului Raional Ialoveni.

Totodată, delegații de la Ialoveni au participat la ședința comisiilor reunite ale Consilului Județean Iași.

Sursa: icc.ro

Ramona Cojocaru

Leave a Reply

Your email address will not be published.