Săptămâna Masteratelor la UAIC

Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) organizează în perioada 27 martie-2 aprilie împreună cu Asociația Studenților la Drept și Grupul de Inițiativă al Masteranzilor la Criminalistică, Săptămâna Masteratelor de la Drept. Acest proiect se va desfășura pe parcurusul unei săptămâni și este adresat celor interesați de aprofundarea cunoștințelor în acest domeniu.

„Evenimentul își propune promovarea masteratelor din cadrul Facultății de Drept, fiind în același timp o oportunitate pentru studenți de a descoperi în cadrul conferințelor cultura juridică”, a declarat Georgiana Crețu, președintele Asociației Studenților la Drept.

Programul în săptămâna 27 martie-2 aprilie este următorul: luni, 27 martie, ora 12:00 va avea loc Conferința de Dreptul Afacerilor – Antreprenoriat: de la teorie la practică, joi, 30 martie, ora 12:00 se va organiza Conferința de Drept European – Uniunea Europeană între interesele naționale și interesul comun. Cei interesați de științele penale vor putea participa vineri, 31 martie la ora 10:00 la Conferința de Științe penale – Crimă fără pedeapsă, iar pe 1-2 aprilie va avea loc Conferința națională de criminalistică.

Alisa Georgiana PORCARU

Leave a Reply

Your email address will not be published.