Românii inventează aplicații inedite

Felicitaro

Felicitaro

Tehnologia continuă să ne surpindă. Românii sunt din ce în ce mai inventivi pentru a veni în ajutorul nostru cu aplicații din ce în ce mai năstrușnice și interesante. Una dintre aceste aplicații este „Felicitaro”, aplicația cu ajutorul căreia poți trimite telegrame personalizate pe tot teritoriul României.

Descarci aplicația de pe Play Store gratuit, o accesezi, faci o fotografie, după care scrii un mesaj, iar apoi semnezi. Telegrama îți va apărea în mod electronic pe ecran, după care scrii adresa destinatarului. După ce este trimisă cartea poștală din aplicație, aceasta este printată la tipografie pe hârtie de 300 g/mp la o calitate de 300 dpi și expediată către destinatar. Aceasta va ajunge în format fizic în cel mult 2 zile lucrătoare prin poșta română. Costul unui astfel de serviciu este de 8 lei.

„Ideea aplicației mi-a venit gândindu-mă la ruptura tehnologică dintre generații. Noi, tinerii, suntem tot timpul cu smartphone-ul în mână, în timp ce bunicii noștri, chiar și părinții noștri sunt rupți de comunicarea digitală. Am dat startul acestei aplicații, încercând să fac un produs care să mă reprezinte și nu unul strict comercial. Sper că bunicii noștri vor zâmbi mai des, că legăturile dintre tineri și parinții lor vor fi mai strânse și că aminitirile vacanțelor vor putea fi regăsite în geamul unei biblioteci sau ferestre”, a precizat Florin Blejan, fondatorul aplicației Felicitaro.

Cei care vor să utilizeze această aplicație trebuie să dispună de un dispozitiv al cărui sistem de operare este Android sau IOS.

Monica Tărăboi

monica.taraboi@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.