Rock și teatru la Ateneul Tătărași

Ateneul Tătărași

Ateneul Tătărași

Ateneul Tătărași invită ieșenii în această săptămână la evenimente culturale diversificate.

Joi, 19 Mai 2016, de la ora 19.00, Ateneul Tătărași, în colaborare cu Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, prezintă spectacolul „Flautul fermecat”, operă în două acte de W.A. Mozart, regia artistică şi scenografia Conf. Univ. Dr. Alexandru-Radu Petrescu, Dirijor Lect. Univ. Dr. Consuela Radu-Țaga, Pregătirea muzicală Conf. Univ. Dr. Cezara Petrescu, asist. univ. dr. Raluca Amariei. Durata spectacolului este de două ore.

Vineri, 20 Mai 2016, de la ora 20.00, formația rock Vortex va susține un concert în Sala Mare de Spectacole.
Biletele pot fi achiziționate de la casieria Ateneului Tătărași de Luni până Vineri, între orele 10.30 și 17.30, și cu o oră înaintea concertului.
Preț bilet standard: 15RON
Preț bilet elevi, studenți, pensionari, șomeri: 10RON

Trupa Vortex este formată din Dan Olaru (voce, chitară, compoziție), Dan Carastoian (chitară, voce), Titi Grigoruță (tobe), Relu Veleșcu (bass, voce) și Iulian Stir (bass, percuție). Repertoriul de bază este alcătuit majoritar din compoziții proprii, oferind un sound propriu. Trupa a abordat și cover-uri, în special din zona blues, încercând o manieră de interpretare modernă.

Duminică, 22 Mai 2016, de la ora 19:00, la Ateneul Tătărași va fi premiera spectacolului „O noapte furtunoasă”, în regia Prof. Univ. Dr. Bogdan Ulmu.

Mădălina IOVU

Leave a Reply

Your email address will not be published.