Regizorul Andrei Şerban va primi titlul de Cetăţean de Onoare al Iaşului

Lucia

Lucia

Ieşenii sunt invitaţi pe 9 ianuarie, ora 18: 30 la piesa Lucia di Lammermoor, în regia maestrului Andrei Şerban. În timpul spectacolului va avea loc un alt eveniment important, regizorul Andrei Şerban, primind titlul de Cetăţean de onoare al oraşului Iaşi.
“Voi vorbi despre opera, teatru şi viaţa, deci nişte subiecte foarte simple şi care este legătura dintre ele în experienţa mea, pentru că am lucrat şi în operă şi în teatru, cam toată viaţa şi uneori aceste două arte se întâlnesc, uneori nu se întâlnesc”, a spus Andrei Şerban, regizor.
Cu ocazia acestui eveniment se va lansa şi un album realizat de doamna Mihaela Marin, o colaboratoare mai veche a maestrului. Acesta conţine fotografii din spectacolele regizorului Andrei Şerban, imagini chiar şi din producţiile operei din Iaşi, respectiv Indiile Galante şi Troienele.
Primarul interimar Mihai Chirica a explicat cum se va desfăşura decernarea titlului de cetăţean de onoare al Iaşului: “Într-adevăr, seara se va sfârşi sau va continua mai bine spus şi cu decernarea titlului de cetăţean de onoare din partea oraşului Iaşi, pentru maestrul Andrei Şerban. Ne onorează foarte mult, cine a avut răbdarea să citească cartea de vizită a dumnealui, nu e frumos să lauzi în prezenţă, mai mult în absenţă, trebuie făcut, va vedea că nu numai că merită, onorează orice oraş din România”.
Biletele se pot achiziționa de la Agenția Operei (0332.888.448) cât și online. Prețurile variază în funcție de locurile din sală între 10 și 60 de lei. Locurile cu preţ redus 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari se vând doar la balcon, în limita locurilor disponibile. Accesul copiilor sub 7 ani la acest spectacol este strict interzis.

Paula Misiuc

paula.misiuc@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.