Radu Mazăre a demisionat

Radu Mazăre

Radu Mazăre

Radu Mazăre, aflat în arest preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii, a demisionat vineri, 22 mai, de la conducerea Primăriei Constanţa.

Acesta este textul demisiei: „Către Consiliul Local al Municipiului Constanţa Demisia Vreau să mulţumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar. Constanţa şi constănţenii au fost sufletul şi datoria mea în tot acest timp. Chiar dacă uneori am fost prea rebel sau nononformist, toată preocuparea şi energia mea mi-am dedicat-o comunităţii. Pentru greşelile făcute, îmi cer iertare în faţa tuturor. Dorinţa mea de a face bine oraşului şi locuitorilor săi nu justifică însă nedreptăţile, stresul şi chinul la care sunt supus de atâta vreme. Drept pentru care demisionez din funcţia de primar al municipiului Constanţa. Colegilor şi prietenilor le sunt dator cu mult respect şi consideraţie. Începând de astăzi nu-mi mai doresc o viaţă publică politică. Radu Ştefan Mazăre“

Radu Mazăre este primar al Constanţei din anul 2000, aflându-se la al patrulea mandat de edil-şef. În politică a intrat în 1996, în Partidul Democrat, devenind deputat în Parlamentul României. A demisionat la scurt timp, preferând statutul de independent.

Sursa: Adevărul.ro

Mădălina Micu 

madalina.micu@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.