Radu Botez, susținut pentru funcția de primar al Iașiului de Călin Popescu Tăriceanu

Radu Botez

Radu Botez

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este de partea lui Radu Botez în lupta pentru titulatura de primar al orașului Iași. Vineri, 8 aprilie, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților a dat startul campaniei electorale în prezența liderilor centrali.

Însoțit de co-președintele ALDE, Daniel Constantin, Călin Popescu Tăriceanu a vorbit presei despre potențialul pe care îl are Iașiul și despre încrederea pe care o are în fostul consilier care va ști cum să administreze orașul.

Mă bucură că este un om care cunoaşte atât de bine realităţile acestui oraş şi, mai mult, mă bucură că înţelege că Primăria trebuie să aibă un rol din ce în ce mai mare în dezvoltarea economică. Dezvoltarea economică va fi cheia de succes în dezvoltarea oraşului. Cei care cred că dezvoltarea trebuie să ţină predominant de fondurile alocate de la guvern, părerea mea este că se înşală. Iaşul trebuie să-şi valorifice potenţialul enorm şi atuurile pe care le are. Iaşul şi dvs, ca reprezentanţi ai presei, ar trebui să fiţi, îndrăznesc să spun, bucuroşi că aveţi un astfel de candidat”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

În cursul zilei de vineri, ALDE a lansat şi 75 de candidaţi la primăriile din judeţ, în contextul în care există 98 de localităţi.

Letiția GHEORGHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.