Proiect caritabil pentru bătrâni, lansat de studenții de la Geografie

Liga Studenților Geografi și Geologi (LSGG) de la Facultatea de Geografie și Geologie a Universității „Cuza” din Iași au inițiat un proiect caritabil, intitulat „Împreună pentru un zâmbet”, care se va desfășura  în perioada 16 martie –  4 aprilie. Proiectul își propune să sprijine bătrânii care nu au condiții și au nevoie de ajutor social.

An de an, în prag de sărbători, ne propunem să aducem zâmbetul pe buzele celor în nevoie. Prin acest proiect ne dorim să ajutăm un număr cât mai mare de vârstnici. Anul acesta coordonatorii, Daniel Pintilie și Andreea Fotea, au pregătit un claendar de evenimente foarte dinamic și interesant, pentru a strânge donații.Pentru mai multe detalii legate de evenimentele ce se află în derulare cât și despre cauza noastră, urmăriți pagina de facebook L.S.G.G Iași”, a declarat Sava Alexandru Ștefan Dan, președinte al Ligii Studenților de la Geografie și Geologie Iași.

Coordonatorii proiectului au stabilit diverse campanii de strângere de fonduri și au anunțat evenimentele și momentele ce vor fi susținute în perioada care urmează. Astăzi, 21 martie, de la ora 21.00, va avea loc evenimentul „Comedy Night” în TIMES, invitatul special fiind Bobi Dumitraș.

Alte evenimente prin este susținut proiectul „Împreună pentru un zâmbet”:

SÂMBĂTĂ, 24.03, Geo-Folk, evenimentul care se va desfășura în TIMES

LUNI, 26.03, Seară de film, în amf. B8

VINERI, 30.03, Pijama’s Party – Hunter’s

LUNI 02.04, Meci caritabil – Profesori vs. Studenți

Ultimul pas al proiectului este deplasarea către bătrâni cu pachetele, care se va desfășura miercuri, 4 aprilie. Persoanele doritoare și interesate să ajute sunt invitate să participe la proiectele amintite și să doneze în urnele special amplasate de la etajul 1 al Facultății de Geografie și Geologie.
                                                                                                                                Alexandra ATĂNĂSOAI

Leave a Reply

Your email address will not be published.