Primul festival al baloanelor cu aer cald din Moldova

Baloane cu aer cald

Baloane cu aer cald

În perioada 6 – 8 mai, în Războieni, comuna Ion Neculce, din județul Iași se va desfășura primul festival al baloanelor cu aer cald din Moldova, „Magia Baloanelor”.

La eveniment sunt așteptați în jur de 1500 de oameni care vor avea la dispoziție 10 baloane cu aer cald.
„Festivalul «Magia Baloanelor» aduce pentru prima dată în Moldova un spectacol de culoare al baloanelor cu aer cald și promovează zborul cu balonul, atât în văzduh, cât și ancorat. Îți propunem să devii parte a magiei și să te lași cuprins de emoția și bucuria unei experiențe noi“, precizează organizatorii pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.
 
La fața locului se pot face rezervări pentru zboruri captive, costul fiind de 25 de lei de persoană. Rezervările pentru zborurile libere (350 de lei de persoană) au fost oprite întrucât a existat un număr foarte mare de solicitări.
„Din păcate sau din fericire avem foarte multe solicitări pentru zborul liber, cereri ce depășesc numărul maxim de locuri chiar și în condiții optime. Pană la 15 aprilie sperăm să definitivăm lista partenerilor (care vor avea prioritate la zbor) și a baloanelor confirmate, pentru a putea transmite persoanelor care ne-au scris confirmarea fermă sau trecerea pe lista de rezervă. Pentru toți ceilalți, vă așteptăm să admirăm împreuna spectacolul acestor giganți blânzi! Deși ne repetăm, vă mulțumim pentru înțelegere .”, au mai scris organizatorii pe pagina de facebook.
 
Evenimentul este mai mult orientat către tineri și familii, astfel încât există și alte activități conexe precum: standuri comerciale, activități pentru copii, activități sportive.
Sursă: newspascani.ro
Mădălina IOVU

Leave a Reply

Your email address will not be published.