Primarii PNL din Iași îl acuză pe Dragnea de abuz în serviciu

Eduard Boz și Marius Danga

Liberalii în cadrul conferinței de presă

Primarii PNL din județul Iași vor depune o plângere la DNA împotriva lui Liviu Dragnea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale, pentru trafic de influență și abuz în seviciu. Conform acestora, Dragnea i-ar fi defavorizat, oferind suport financiar doar primăriilor conduse de edili care l-au susținut pe Victor Ponta la alegerile prezindențiale din toamnă.
Declarațiile au fost făcute astăzi, 21 iunie, de către Marius Danga, liderul consilierilor locali ai PNL, și Eduard Boz, liderul consilierilor județeni ai PNL, în cadrul unei conferințe de presă.

„Credem că Fundația Iași – Capitală Culturală Europeană (FICCE) trebuie restructurată din temelii. Trebuie să avem un președinte, o personalitate culturală unanim apreciată și un board depolitizat complet. Trebuie să demarăm urgent o activitate de stimulare a membership-ului în Fundație”, a mai precizat Marius Danga pe contul său de facebook.

Liviu Dragnea a ocupat funcția de ministru al Dezvoltării Regionale în perioada: 21 decembrie 2012 – 15 mai 2015.

Mihaela Rudenco

mihaela.rudenco@addinfo.ro

 

About The Author

Cred în puterea cuvântului şi mai cred că fără muncă, dedicaţie, dorinţă, inspiraţie şi responsabilitate nu există „frumos". Cert e că puterea e în noi, îmi asum şi bunele, şi relele şi cred că ne-am născut pe acest pămînt pentru a învăţa cât mai multe. Încerc să fac lucrurile cât pot eu de bine.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.