Prima înfrângere în Copou din 2015

CSMS Iași - CFR

CSMS Iași – CFR

CSMS Iași a pierdut cu scorul de 0-3 meciul din etapa a 32-a a Ligii I, disputat pe teren propriu, în compania formației CFR Cluj. Îndeplinirea obiectivului, relaxarea și antijocul făcut de adversari în multe momente ale partidei au făcut ca ieșenii să piardă la scor și pentru prima dată pe teren propriu în 2015. Prima mare ocazie a fost irosită de Alexandru Ciucur, care a scăpat pe contraatac în minutul 9, dar nu a știut să se descurce în fața porții apărate de Mincă. A urmat ocazia lui Bădic din minutul 17, mijlocașul stânga al Iașiului trimițând pe lângă poartă dintr-o poziție foarte bună. Gregory Tade a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, însciind de la punctul cu var. CFR și-a dublat avantajul în repriza secundă, când Guima i-a pasat decisiv lui Jakolis, care a îndeplinit o simplă formalitate și a trimis mingea în poarta lui Grahovac. Clujenii au mai primit o lovitură de pedeapsă și Tade a marcat ultimul gol al partidei, în minutul 82.
„Echipa mea s-a relaxat, nu sunt mulțumit de băieții mei. Eu am venit aici pentru salvarea echipei de la retrogradare, am făcut un miracol în retur. Această înfrângere ne arată că nu putem merge în cupele europene”, a declarat Nicolo Napoli la finalul partidei.

În urma acestei înfrângeri, CSMS Iași se află pe locul 8 al clasamentului, cu 42 de puncte, iar etapa viitoare se va deplasa la Târgu Jiu, pentru meciul cu Pandurii, din penultima etapă a Ligii I.

Leave a Reply

Your email address will not be published.