Ponta a confirmat că se află în Turcia

Victor Ponta

Victor Ponta

Premierul în exercițiu Victor Ponta a confirmat faptul că se află în Turcia, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Șeful guvernului a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia începutului lunii Ramadan, lună de post, rugăciune și căutare a lui Allah.

„Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc să transmit cele mai bune gânduri și urări tuturor cetățenilor români de confesiune musulmană. De comunitatea musulmană ne leagă o relație puternică de prietenie, construită pe temelia solidă a respectului reciproc. Dezvoltarea societății românești și un viitor prosper pot fi asigurate doar dacă păstrăm în inimi valorile respectului, solidarității și toleranței. Am onoarea ca, în acest moment special, să fiu în Turcia și să mă bucur de ospitalitatea acestui popor extraordinar, de care ne leagă o relație care se dezvoltă în continuare pe toate planurile – politic, economic și cultural. Am încredere că ne vom bucura împreună de toate realizările și vom trece cu bine peste toate încercările. La mulți ani cu prilejul începutului lunii Ramadan cea binecuvântată!”, a scris prim-ministrul pe contul său de facebook.

Anterior, șeful executivului a declarat că operația a fost mai dificilă decât se aștepta. Ponta s-a accidentat la genunchiul stâng în timpul unui meci de baschet. Atribuțiile sale au fost preluate până vineri, 19 iunie, de către vicepremierul Gabriel Oprea.

Mihaela Rudenco

mihaela.rudenco@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.