Percheziţii realizate de poliţişti în Iași

Mascați

Mascați

Miercuri, 20 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Paşcani şi Secţiei de Poliţie Rurală Paşcani au efectuat două percheziţii la domiciliul unor persoane din comuna Tătăruşi, jud. Iaşi, bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 “La una dintre adrese, poliţiştii au găsit o armă de vânătoare cu ţevi lise, de producţie rusească, calibru 12 mm şi 30 bucăţi de cartuşe de vânătoare, pe care persoana le deţinea în mod ilegal. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti în baza de date privind evidenţa armelor, a rezultat faptul că arma de vânătoare aparţine unei persoane autorizate din mun. Paşcani şi figurează ca fiind sustrasă din anul 2012.”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

 În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor. Au fost ridicate o armă de vânătoare şi muniţia aferentă.

Adelina ASMARANDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.