Părul împletit, trendul anului 2016

Anul 2016 a debutat cu puternice trenduri in materie de Fashion, Make-up și Hairstyling. Anul acesta se poartă împletiturile, mai ales în două cozi, look ce ne duce cu gândul la stilul militar.

Totodată, aceste împletituri vin în mai multe variante.

1. Coafuri împletite într-o parte:

Coafuri împletite într-o parte

Coafuri împletite într-o parte

Se spune că acestea sunt cel mai ușor de realizat, întrucât urmăresc principiul împletiturii simple în trei. În cazul coafurilor împletite într-o parte se adaugă mereu încă două șuvițe celor trei șuvițe împletite în mod normal. Care este motivul, vă întrebați; specialiștii consideră că astfel se încadrează fața și se obține efectul dorit.

2. Coafuri împletite – coada de pește:

Coafuri împletite – coada de pește

Coafuri împletite – coada de pește

Această coafură este extrem de simplu de realizat din moment ce am prins mișcarea. Se aleg două șuvițe mari, groase, după care se desprinde ușor câte o șuviță subțire și se integrează mereu în șuvița groasă opusă.

3. Coafura cu împletitura spic sau franțuzească:

Coafura cu împletitura spic sau franțuzească

Coafura cu împletitura spic sau franțuzească

Acest tip de împletitură încearcă să cuprindă întreg părul și tocmai din acest motiv necesită multă atenție. În primul rând, se realizează o împletitură normală din 3 șuvițe și apoi se adaugă din părțile laterale. Se pot realiza multe șuvițe de acest tip. Tocmai de aceea, acest mod de a împleti este foarte des folosit pentru cele două cozi. Aceasta se mai numește si împletitura olandeză.

Georgiana CONSTANTINESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published.