Oțelul Galați, încă un pas spre faliment

Otelul Galati

Otelul Galati

Gruparea gălățeană riscă intrarea în faliment dacă până pe data de 8 aprilie nu achită restanțele salariale. Deși jucătorii din lotul actual au fost plătiți, roș-alb-albaștrii mai au de achitat o datorie de aproximativ 200.000 de euro, atât unor foști jucători, Gabriel Giurgiu, Cristian Sîrghi,  Sergiu Costin, Liviu Băjenaru, Ioan Filip, cât și fostului director general, Narcis Răducan. Aceștia au cerut falimentul clubului după ce nu și-au primit banii de mai bine de jumătate de an.
Da, am cerut falimentul toţi cei enumeraţi. Pe 8 aprilie e următorul termen de judecată, dar în zece zile Oţelul trebuie să răspundă dacă va plăti sumele restante. Dacă nu sunt de acord să plătească sau dacă nu vor face dovada plăţii pe 8 aprilie, atunci se ia în calcul cererea de intrare în faliment.”, a declarat fostul jucător al formației din Galați, Cristi Sîrghi.
Oțelul Galați poate ajunge în faliment deoarece nu a respectat planul de reorganizare aprobat în momentul în care a intrat în insolvență și nu a plătit salariile angajaților.

 

                                                                                                                                     Cristian Hitruc

cristian.hitruc@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.