Organizație internațională ieșeană apreciată de Președintele României

Reprezentanţi ai Delegaţiei Kasta Morrely

Reprezentanţi ai Delegaţiei Kasta Morrely

În 24 ianuarie a.c., mii de oameni s-au adunat în Piața Unirii din Iași pentru a sărbători 156 de ani de la Unirea Principatelor Române. Le-au fost alături Klaus Iohannis, președintele României, premierul Victor Ponta, Înaltpreasfințitul Teofan, membri ai Guvernului, edilii orașului Iași, oameni politici și personalități naționale de anvergură.

„Dragi români, cu gândul la marii înaintași și la Cuza, cred că cea mai importantă lecție e puterea solidarității, priceperea de a construi un consens în jurul unui ideal național”, a spus în discursul său președintele Klaus Iohannis. Şeful executivului, Victor Ponta, a afirmat: „Vă urez ca nu doar în 24 ianuarie și în 1 decembrie, ci în fiecare zi să ne amintim că uniţi suntem mai puternici și că dezbinarea este singurul nostru mare dușman”.

Cu acest prilej, o delegație oficială Kasta Morrely a depus o coroană omagială pentru a onora cei 156 de ani de la Unirea Principatelor Române. Organizația internațională Kasta Morrely este un exemplu de bună practică a Comisiei Europene între anii 2008 – 2014, specializată în implementarea politicilor prioritare de tineret și educație.

După ce personalitățile prezente au dansat Hora Unirii, Președintele României, Klaus Iohannis, a avut plăcerea să se fotografieze cu doi membri de frunte ai noii generații Kasta Morrely.

Kasta Morrely este specializată în implementarea de proiecte ce au drept scop formarea la nivel internațional a specialiștilor implicați în tratarea problemelor comunităților europene prin leadership, democrație, monitorizarea alegerilor, cetățenie activă, dialog structurat, antreprenoriat, industrii creative, soluții concrete de integrare a tinerilor pe piața muncii, drepturile omului.

Larisa Lazăr

Leave a Reply

Your email address will not be published.