Obiectele vestimentare must-have în garderoba bărbaților

Lifestyle

Lifestyle

Moda și-a pus mereu amprenta asupra noastră într-un fel sau altul, fie că vorbim de femei sau barbați. Ceea ce nu ar trebui să lipsească niciodată din garderoba unui bărbat sunt o pereche de jeans care să vi se potrivească perfect, un blazer sau un sacou blazer. Poate fi negru sau bleumarin.

Este vorba despre sacoul acela negru sau albastru cu croială metalică, care este elegant și foarte versatil, care se potrivește alături de o pereche de jeans cât și într-o ținută bussines. De ce am spus că este neapărat să aveți în garderobă această piesă vestimentară? Ei bine, acest blazer este o piesă care se potrivește atât bărbaților care adoptă stilul business, cât și celor care adoptă stilul casual sau elegant.

Cămașa albă casual este un alt articol vestimentar necesar în garderoba unui domn care se respectă. Aceasta trebuie să fie potrivită corpului tău. Să urmărească linia corpului. În niciun caz prea strâmtă, sau prea largă în cazul bărbaților plinuți.

Pantofii sunt piesa de rezistență a ținutei. De preferat este să aveți în garderobă pantofi în nuanțe coniac, maro, pentru că sunt mult mai ușor de asortat oricărui costum. Evitați pantofii negri alături de un costum gri. Este o combinație banală!
În categoria articolelor must-have intră și pantofii sport.

Emanuela Viziteu
emanuela.viziteu@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.