O ieșeancă este finalistă la concursul anual de fotografie organizat de National Geographic Traveller

Fotografia câștigătoare

Fotografia câștigătoare

Alecsandra Raluca Drăgoi este tânăra care acum face parte dintre finaliștii competiției anuale de fotografie organizată de National Geographic Traveller. Începând cu luna septembrie a anului 2014, fotografii din Marea Britanie au fost invitați să participe la concurs, înscriindu-și lucrările la una dintre cele șase categorii existente: „Action”, „Animal”, „River”, „Rural”, „Urban” și, nu în ultimul rând, „People”.

Născută în România, însă în prezent, fericit locuitor al Londrei, Alecsandra a avut astfel șansa să-și înscrie fotografia în concurs și să-și câștige un loc printre finaliști, lucrarea sa fiind cea mai apreciată dintre cele participante la categoria „People”.

„Am avut întotdeauna curiozitatea să descopăr locuri noi și să întâlnesc oameni din toată lumea. Prin urmare, Anglia a fost cea mai bună alegere, fiindcă am oportunitatea de a întâlni oameni interesanți din diferite medii culturale și etnice”, declară tânăra fotografă pe site-ul său personal, unde îi pot fi urmărite atât impresiile cât și lucrările proprii (http://www.alecsandraralucadragoi.com).

Fotografia câștigătoare a Alecsandrei a fost realizată în România, la Comănești, în județul Bacău, în cadrul unui festival de iarnă și a avut drept scop, după cum precizează tânăra, promovarea României și a părților frumoase ale acestei țării. Fotografia câștigătoare va fi anunțată de către National Geographic Traveller pe data de 16 februarie, când profesioniștii vor fi nevoiți să aleagă o singură lucrare dintre toate cele șase rămase.

Aryna Creangă

aryna.creanga@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.