O altfel de iubire

O altfel de iubire

O altfel de iubire

Oamenii cred că iubirea e un obiect rar. Oamenii cred că dacă spui „te iubesc”, arunci cuvinte în vânt. Care sunt oamenii care cred asta? Cei care văd doar o expresie limitată a iubirii. Cei care nu înțeleg că iubirea e universală și că în cadrul acestei iubiri universale, uneori trăim o experiență individuală.

De ce să traiești o viață în care iubirea e limitată? De ce să traiești o viață în care trebuie să aștepți ani de zile până să spui „te iubesc”, indiferent cui îi este adresată această declarație? Poate să fie viața, poate să fie o floare, poate să fie un străin de pe stradă, poate să fie un părinte, poate să fie un iubit, sau pur și simplu o seară de iarnă târzie. Cât de multe ratezi dacă nu îți deschizi inima să vezi că iubirea e în tot și în toate!

Dragii mei, cei care credeți că voi iubiți autentic pentru că o spuneți rar și care credeți că iubirea adevarată o întâlnești doar o dată în viață, aveți dreptate. Pentru voi așa este. Dar mai știți ceva? Mai există o altă cale, în care întâlnești iubirea la tot pasul, în care vibrezi și te bucuri de acest sentiment minunat, indiferent dacă obiectul iubirii e lângă tine sau nu. O cale în care iubirea nu doare și nu ești dependent de obiectul afecțiunii tale, iar această cale o poți trăi doar cu inima. Iubește superficial și vei trăi limitat experiența iubirii, iubește iubirea și vei experimenta eternitatea!

Emanuela Viziteu

ema.viziteu@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.