Nintendo se lansează pe piața smartphone-urilor

Nintendo

Nintendo

Nintendo a anunţat că va lansa jocuri pentru smartphone-uri. Compania de gaming va colabora cu DeNa, un dezvoltator japonez pentru a crea jocuri mobile. Din nefericire, jocurile firmei, disponibile şi pe alte platforme că Wii U sau 3DS, nu vor fi transferate.
Intenţia de colaborare între Nintendo şi DeNa va fi lansată pe o platformă online, cu serviciu de membership, unde membrii vor avea acces la conturi de jocuri pentru diferite platforme precum Pc sau smartphone. Deşi s-au anunţat noi produse în materie de jocuri pentru telefoanele mobile, întreaga proprietate va fi eligibilă pentru dezvoltare, inclusiv jocurile că Mario sau Zelda.
Această decizie de lansare în industria mobilă a fost luată dupa ce anul trecut, aplicaţiile gaming s-au ridicat la 26 de miliarde de dolari, jocurile de tip consola cuprinzând doar 3 % din piaţă.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.