Negocieri intense la Iașitex

Teren Dedeman

Teren Dedeman

Societatea Iașitex SA se află în plină negociere cu lanțul Dedeman pentru cedarea unui teren de aproximativ 4000 de metri pătrați, aparținând Iașitex. Proiectul a fost deja trimis către Agenția pentru Protecția Mediului (APM) cu scopul obținerii Planului Urbanistic Zonal (PUZ). Conform documentelor depuse la dosar, PUZ prevede atât construirea unui magazin de bricolaj, cât și un nou supermarket pe terenul fostei Țesătura, o nouă stație de carburanți și un sens giratoriu la intersecția Bulevardului Socola cu strada Duca Vodă.

Reprezentanții fostei Țesătura cataloghează acest proiect drept o ,,viitoare posibilă tranzacție”, primele zvonuri datând încă din luna octombrie  anului trecut. ,,Există o asemenea intenţie. Momentan nu vă pot comenta informaţiile. Pentru relocare avem un buget estimativ pe care nu îl putem face  public”, a declarat omul de afaceri Dragoş Pavăl, proprietarul lanţului de magazine Dedeman pentru Ziarul de Iași.

Inaugurarea magazinului de bricolaj este preconizată în luna octombrie a acestui an şi se pare că va contribui pozitiv la ocuparea forţei de muncă, acesta oferind în jur de 200 de locuri de muncă.

Paula Ciobanu

paula.ciobanu@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.