Mortal Kombat X şi colaborarea cu System of a Down

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X

NetherReal Studios devine din ce în ce mai activ în promovarea jocului Mortal Kombat X. Jocul mult aşteptat va beneficia de un trailer de lansare, pe lângă teaser-urile deja apărute, cât şi de un spot TV pe diferite canale de televiziune internaţionale. Ambele produse media sunt realizate cu ajutorul muzicianului Shavo Odadjian, basistul formaţiei System of a Down, care a introdus celebra piesa Chop Suey! În spotul TV, lansat în dată de 27 martie, anul curent.

“Aveam impresia că editam un film, am uitat că era un joc video.” A spus producătorul Shavo Odadjian. Acesta a editat şi videoclipurile trupei System of a Down: “Aerials”, “Hypnotize” şi “Question!”, având deja experienţă în domeniul video.

Tot în decursul săptămânii acesteia, a fost confirmate oficial şi personajele Liu Kang şi Erron Black, într-un teaser online.

Jocul va fi lansat pe 14 aprilie 2015 pentru Paystaton4, Xbox One şi PC, iar trailerul jocului va apărea până pe data de 6 aprilie 2015.

Anca Pascal

anca.pascal@addinfo.ro

About The Author

Mă defineşte propriul nume, nu am o categorie în care să mă regăsesc, eu sunt doar Anca. Sunt condusă de instincte, aşa am ajuns la Jurnalism şi m-am îndrăgostit nebuneşte de acest domeniu. Este libertate şi independentă până în culmile gloriei. Mă exprim liber şi scriu din plăcere, de ambiţie şi cu dorinţa de a evolua. Abia descopăr lumea din jurul meu, curiozitatea e atuul cel mai de preţ pe care-l am. Învăţ să privesc lumea obiectiv şi detaşat. Învăţ să mă bucur de momente şi să asimilez experienţele, dar informaţiile să le sortez şi să le împărtăşesc cu ceilalţi. Îmi place ceea ce fac, mă regăsesc în această lume şi doar aici mă simt ca acasă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.