„Mașinile lui Leonardo da Vinci” la Iași

Complexul Muzeal Național „Moldova” (CMNM) din Iași organizează în perioada 28 martie 2017 – 20 ianuarie 2018 în colaborare cu societatea ARANEUS din Polonia expoziția „Mașinile lui Leonardo da Vinci”. Astfel, Muzeul  Științe și Tehnici „Ștefan Procopiu” vă prezintă o expoziție ce include exponate interactive.

„Pasionații de mecanică, de aeronautică, de explorări subacvatice, de tehnică militară, dar și de arta plastică, sunt așteptați la Palatul Culturii pentru a descoperi câteva din manifestările spiritului uman în deplina sa genialitate”, a declarat Dr. Coralia Costaș, șef al Biroului de Relații Publice, Marketing Cultural, Logistică, Proiecte și Programe al Palatului Culturii Iași.

Deschiderea vernisajului va avea loc pe 28 martie 2017 la ora 17:00, iar intrarea va fi gratuită. În deschidere va avea cuvântul prof. univ. dr. Ovidiu Caltun de la Facultatea de Fizică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Prețul unui bilet întreg va fi de 16 lei, iar cel redus, de 8 lei se va aplica în cazul elevilor, studenților și pensionarilor.

                                                                        Alisa Georgiana PORCARU

Leave a Reply

Your email address will not be published.