Maşini în valoare de 40.000 euro furate din Italia, descoperite în Iaşi

08hot_de_masini_shutterstockPolițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit două autoturisme, un Citroen Jumpy și un BMW X6, în valoare totală de 40.000 euro, care figurau ca fiind declarate furate din Italia.

Politițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iași au oprit în trafic un autoturism marca Citroen Jumpy care, în urma verificărilor, s-a stablit că este declarat furat de către autoritățile din Italia.

Ieșeanul Florin B., în varsta de 40 ani, a declarat că autoturismul s-a aflat în procedura de achiziție în sistem leasing, de la o companie din Italia, dar nu a mai avut posibilitatea să achite integral ratele aferente contractului. El s-a ales cu dosar penal pentru înșelăciune.

Aceiași polițiști de frontieră au oprit în trafic pe raza municipiului Iași un autoturism marca BMW X6, despre care se dețineau informații că este declarat furat de către autoritățile din Italia. Conducătorul autoturismului, cetățeanul român Ionut B., în varsta de 30 ani, a declarat că autoturismul îi aparține prietenului său Iulian B., în vârstă de 31 ani, care este plecat în Italia și nu are cunoștință despre faptul că autoturismul figurează ca fiind furat. Și el s-a ales cu dosar penal.

„Cele două autoturisme, în valoare totala de 40.000 euro, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Sursa: Ziarul de Iași

Leave a Reply

Your email address will not be published.