Mașină de vânzare cu 30 de lei, la Iași

Mașina de vânzare

Mașina de vânzare

Deoarece nu a reușit să-și vândă autovehiculul la niciun târg de specialiate în ultimul an, ieșeanul Angel Rădășanu a hotărât să organizeze o loterie cu bonuri în valoare de 30 de lei fiecare, cu scopul de a găsi un posibil cumpărător.

„De mai bine de jumătate de an, poate chiar un an, mă chinui cu vanzarea acestuia, dar fără succes. Așa că m-am gândit să împrumut și eu ideea de a crea o așa-zisă «loterie» asupra mașinii. Sunt puse in joc 300 de bilete cu valoarea de 30 de lei bucata. Fiecare cumpărător nu va putea să achiziționeze decât un sigur bilet! «Loteria» nu este valabilă decât în raza municipiului Iași”, a declarat proprietarul mașinii, după cum notează bzi.ro

Cei care doresc achiziționarea automobilului, au la dispoziție două luni (5 aprilie 2016- 5 iunie 2016) pentru a se înscrie la loterie. Extragerea va fi transmisă online, pentru a nu apărea suspiciuni cu privire la câștigător.

„Perioada de «joc» va fi de două luni (5.04.2016 – 5.06.2016), dar în cazul în care se termină biletele, va avea loc extragerea. În cazul în care trec cele doua luni și numarul biletelor vândute este sub 250, voi contacta fiecare jucător pentru a-i înapoia contravaloarea biletului. În momentul extragerii se va face un livestream pe site-ul RANDOM.ORG, pentru a nu crea discuții cu privire asupra câștigătorului”, a mai precizat ieșeanul, pentru același site.

Ideea proprietarului este prima de acest gen din zona Moldovei și este împrumutată din țările vestice.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.