Training despre managementul evenimentelor

Casa de Cultură a Studenților Iași organizează Trainingul de Management al Evenimentelor, în perioada 18-19 martie, între orele 10:00-16:00.

Fiecare participant trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani, să aibă disponibilitate de participare în ambele zile conform programului și să fie dispus să se implice în cadrul echipei pentru a crea un proiect, pe care îl vor concepe în cadrul trainingului.

„Participanții vor crea un eveniment pe care-l vor implementa în perioada 5-14 mai. În urma absolvirii Trainingului de Management al Evenimentelor, participanții vor putea concepe și implementa proiecte în domeniul evenimentelor”, a declarat Adrian Caliman, consilier Casa de Cultură a Studenților Iași.

Acest proiect este la a III-a ediție. Prima ediție s-a terminat în data de 27 februarie a.c. și au fost organizate cinci evenimente cu 15 absolvenți, liceeni. Ediția a II-a este încă în desfășurare.

Perioada de înscriere este 06-15 martie, iar formularul de înscriere se găsește la adresa: https://docs.google.com/forms/d/1jhSfsbQzmNPId2Qg4vtPW8FeImM4FIGqd3iiBV1CEk0/viewform?edit_requested=true

 

                                                                                                                        Alina BATCU

Leave a Reply

Your email address will not be published.